FAQ  •  Register  •  Login

PROGEMA

Moderators: Ratman, Saruman, feťák8, valcik

<<

Lotr

Neutral

Posts: 4

Joined: Mon Oct 07, 2013 3:33 pm

Post Mon Oct 07, 2013 3:38 pm

PROGEMA

Dobře asi většina zasvěcených už ví jaká bude má otázka
Jak se do ní dostat?
Dynamit?
<<

Kein

Liked

Posts: 90

Joined: Sat Oct 05, 2013 10:06 pm

Post Mon Oct 07, 2013 3:42 pm

Re: PROGEMA

Myslím, že je to celkem jasné. Píše to i textové okno.
<<

Lotr

Neutral

Posts: 4

Joined: Mon Oct 07, 2013 3:33 pm

Post Mon Oct 07, 2013 3:45 pm

Re: PROGEMA

Ok tak v tom případě jsem narazil na chybu ve hře.
Žádná ve hře existující výbušnina nefunguje.

Doufal jsem že jen prostě cpu bombu do blbýho místa. A nebo dělám jinou hloupost.
Třeba jde "opravit poklop" (tj. můj myšlenkový pochod.)
<<

Kein

Liked

Posts: 90

Joined: Sat Oct 05, 2013 10:06 pm

Post Mon Oct 07, 2013 3:51 pm

Re: PROGEMA

A zkusils taky tu hromadu kamení u dveří? :D
<<

Lotr

Neutral

Posts: 4

Joined: Mon Oct 07, 2013 3:33 pm

Post Mon Oct 07, 2013 4:17 pm

Re: PROGEMA

Jistě
1. Pokus umístit odjištěný dynamit pomocí menu
2. Obskládat dynamitem celou hromadu
3. Obskládat komplet celou budovu
4. Pokus s poklopem (stejný postup = umístit obskládat atd.)

Pak jsem zkoušel opravit poklop.
I lopatu na hromadu.

Nic nefungovalo.
Jen jednou ztmavla obrozovka ale nic se nestalo.
<<

charps

Neutral

Posts: 4

Joined: Sun Oct 06, 2013 10:05 am

Post Mon Oct 07, 2013 4:42 pm

Re: PROGEMA

V tom případě je to bug. Normálně stačí položit výbušninu k hromadě kamení která blokuje výtah, a je to.
<<

Kein

Liked

Posts: 90

Joined: Sat Oct 05, 2013 10:06 pm

Post Mon Oct 07, 2013 8:15 pm

Re: PROGEMA

No jo, jenže co v samotné PROGEMě? Mám opravu a vědu na 91 (skrze knížky). Jak se propadnete tak na zemi je fůzní kontroller pak dva generátory a počítač. Jeden generátor se mi podařilo opravit, druhý mi akorát popálí prsty a komp se nepřipojí na třetí patro a nezapojí tak hlavní počítač. Mikrofůzní kontroller nejde použít ani na PC ani na generátor. Vyřešil to někdo nějak?
<<

charps

Neutral

Posts: 4

Joined: Sun Oct 06, 2013 10:05 am

Post Mon Oct 07, 2013 8:24 pm

Re: PROGEMA

Probourat se počítačem do 3.patra dá, ale chce to lepší čísla (já tu lokaci našel až nakonec, takže jsem byl okolo 130). Co se generátorů týče, druhý se mi nikdy nepodařilo nahodit, vždycky mě spálil.

EDIT: a možná k tomu má co říct i INT
<<

Avokado

Accepted

Posts: 22

Joined: Mon Oct 07, 2013 7:41 pm

Post Mon Oct 07, 2013 8:27 pm

Re: PROGEMA

počítám, že jsou asi potřebné dost vysoké věda a oprava (pravděpodobně nad 100) - bez nich tam nelozit, protože pak vám nezbyde nic jiného než jít ven tou propadlinou a jeskyní, a potom už se nedá nijak vrátit... teda aspoň jsem na žádný způsob nepřišel. To jsem zkoušel i opravovat vysokozdvižný vozík ve druhém, abych s ním odházel kameny (nefungovalo to):D
škoda že to mám teď zasypané, kdyby někdo věděl jak se tam vrátit abych opravil oba generátory, svěřte se, jinak to budu muset rozehrát znova:)
<<

Kein

Liked

Posts: 90

Joined: Sat Oct 05, 2013 10:06 pm

Post Mon Oct 07, 2013 9:59 pm

Re: PROGEMA

Musíš odznova. Jinak stačí věda 100 abyste se nalogovali do hlavního počítače, pak si pákou otevři ventilaci a pak se už můžeš libovolně vracet. Teď jsem ve druhém a trollluju tam u těch šutrů s dynamitem... Ten vysokozdviž mě nenapadnul sakra.
<<

Kein

Liked

Posts: 90

Joined: Sat Oct 05, 2013 10:06 pm

Post Mon Oct 07, 2013 10:15 pm

Re: PROGEMA

Jsi si tím vozíkem jistý'? Opravu mám na 91% a nejde to. Ani info okno nepíše nějakou nápovědu u toho vozíku, navíc je v jiné místnosti než zával. Nevím. Asi jsem se tady seknul...Co mi vrtá hlavou je to, že když zprovozníte hlavní počítač, v druhém patře se otevřou dvoje dveře. Opět ale cesta končí u závalu, který nejde vyhodit do luftu.
<<

Avokado

Accepted

Posts: 22

Joined: Mon Oct 07, 2013 7:41 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:04 am

Re: PROGEMA

ten vysokozdvižný vozík mi byl podezřelý - protože na něj můžeš dát opravu a píše to oprava se nezdařila (měl jsem kolem 80ti). Ale kleště na něj použít nejdou. Takže nevím jestli se dá opravit, mně to jenom tak napadlo když jsem ho tam viděl a nevěděl jsem co se závalem:)
<<

Dundee

Neutral

Posts: 6

Joined: Mon Oct 07, 2013 4:49 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:08 am

Re: PROGEMA

Já bych třeba rád věděl, kde tuhle lokaci najdu :)
Prozatím jsem prošel New Hope (či jak se ta první osada jmenovala), Rat Hole, Corath, Sedit a momentálně se zdržuji v Albuq., kde dělám Q pro císaře (zrovna jsem získal info od informátora, ale Pip-Boy ne a ne tutat :D ). Narazím na ni někde dále? Pošle mě tam někdo nebo je to prostě choď po poušti a hledej? Díky :)
<<

uran

Neutral

Posts: 7

Joined: Tue Oct 08, 2013 7:28 am

Post Tue Oct 08, 2013 7:38 am

Re: PROGEMA

Dundee wrote:Já bych třeba rád věděl, kde tuhle lokaci najdu :)
Prozatím jsem prošel New Hope (či jak se ta první osada jmenovala), Rat Hole, Corath, Sedit a momentálně se zdržuji v Albuq., kde dělám Q pro císaře (zrovna jsem získal info od informátora, ale Pip-Boy ne a ne tutat :D ). Narazím na ni někde dále? Pošle mě tam někdo nebo je to prostě choď po poušti a hledej? Díky :)


Vlevo dole. Zatim me tam nikdo neposlal objevil jsem ji nahodne.
<<

Powerack

User avatar

Liked

Posts: 81

Joined: Mon Oct 07, 2013 8:50 am

Location: Pustina

Post Tue Oct 08, 2013 7:51 am

Re: PROGEMA

Vlevo dole myslíš na mapě světa? Jako někde v rohu, nebo kde? Taky bych se tam rád podíval, až nacpu repair a science přes stovku.
Next

Return to Fallout Resurrection - diskuze o hře

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron