FAQ  •  Register  •  Login

Nemožnost změny rozlišení

Moderators: Ratman, Saruman, feťák8, valcik

<<

neferty

Neutral

Posts: 3

Joined: Wed Jan 15, 2014 10:32 am

Post Wed Jan 15, 2014 11:00 am

Nemožnost změny rozlišení

Ahoj všem, včera jsem si nainstaloval Resurrection a dal jsem si rozlišení 1600x 800. Pak mi vše přišlo až moc malé, tak jsem si ho chtěl snížit. Otevřel jsem si jako správce options a dal jsem si tam jiné. Nicméně po uložení a spuštění hry mi zůstalo to první, tedy 1600 x 800. Dokonce i když jsem si založil novou postavu. Nevíte prosím jak to změnit? Předpokládám, že by to mohlo jít, když vše odinstaluji a nainstaluji znovu, ale tomu se chci vyhnout.
Děkuji moc za pomoc
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1110

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Wed Jan 15, 2014 11:51 am

Re: Nemožnost změny rozlišení

Ahoj,
a když ten konfigurátor spustíš, jaké rozlišení tam vidíš? A hru spouštíš jako správce? Asi jsi ani poprvé ten konfigurátor nepouštěl jako správce, tak to tak udělej znova. Měl bys hru a konfigurátor prostěť stejně: Oboje jako správce nebo oboje normálně.
<<

neferty

Neutral

Posts: 3

Joined: Wed Jan 15, 2014 10:32 am

Post Wed Jan 15, 2014 11:59 am

Re: Nemožnost změny rozlišení

Vidím tam to nově zvolené rozlišení (to co chci). Nicméně když pak dám v konfigurátoru uložit a hrát, tak se mi hra spusí s tím starým. Mám tedy uložit nastavení a pak ještě samostatně spustit hru jako správce?

Díky
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1110

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Wed Jan 15, 2014 1:44 pm

Re: Nemožnost změny rozlišení

Ano, zkus to, pak bys měl mít to nové rozlišení, ale hra pak nejspíš nenajde tvoje předchozí uložené pozice, jestli jsi ji před tím nespouštěl jako správce. Jak jsem psal, zkus spusit ten konfigurátor normálně a ne jako správce.

Hádám, že máš hru nainstalovanou ve složce Program Files. Je to tak? Jde o to, že v takovém případě se stává, že pokud pustíš program normálně, Windows přesouvá uložené pozice a nastavení do složky:
C:\Users\<login uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
A odtud si to pak normálně spuštěná hra všechno načítá.
Když ale program pustíš jako správce, ukládá a hledá si uložené pozice i nastavení ve své vlastní složce.
<<

neferty

Neutral

Posts: 3

Joined: Wed Jan 15, 2014 10:32 am

Post Wed Jan 15, 2014 3:19 pm

Re: Nemožnost změny rozlišení

Ok, nějak si s tím pohraju a pak dám vědět. Díky
<<

Sandy

Neutral

Posts: 5

Joined: Thu Feb 20, 2014 7:51 am

Post Thu Feb 20, 2014 12:27 pm

Re: Nemožnost změny rozlišení

me by spis zajimalo neco jineho okolo rozliseni, dal jsem si nejakych 1440x900, hra je vpoho a hezka, ale dialogova okna jsou moc mala, jen uprostred obrazovky, a spatne se to cte.
nejde nejak nastavit, any i okno s tialogem bylo prez celou obrazovku?
<<

Halflifeblazen

User avatar

Accepted

Posts: 14

Joined: Wed Feb 12, 2014 4:49 pm

Post Thu Feb 20, 2014 1:56 pm

Re: Nemožnost změny rozlišení

Sandy wrote:me by spis zajimalo neco jineho okolo rozliseni, dal jsem si nejakych 1440x900, hra je vpoho a hezka, ale dialogova okna jsou moc mala, jen uprostred obrazovky, a spatne se to cte.
nejde nejak nastavit, any i okno s tialogem bylo prez celou obrazovku?

Bohužel ne aspoň jsem na to nepřišel kromě snížení rozlišení na 640x480.
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1110

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Thu Feb 20, 2014 2:17 pm

Re: Nemožnost změny rozlišení

Samotné okno zvětšit nejde :( Je možné zdvojnásobit zobrazení celé hry - celá hra bude dvojnásobně větší, možná to bude chtít pak snížit rozlišení. A nemusí to vypadat moc dobře. Abys to vyzkoušel, najdi si ve Fallout 2/Resurrection soubor f2_res.ini. V něm edituj řádek:
SCALE_2X=0
Změň hodnotu z 0 na 1 a ulož.
<<

Sandy

Neutral

Posts: 5

Joined: Thu Feb 20, 2014 7:51 am

Post Fri Feb 21, 2014 7:50 am

Re: Nemožnost změny rozlišení

snizim si rozliseni :)

Return to Fallout Resurrection - obecná diskuze

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest