FAQ  •  Register  •  Login

[spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere else

Moderators: Ratman, Seto, Saruman

<<

Lennythele

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu May 18, 2017 7:09 pm

Post Thu May 18, 2017 7:34 pm

[spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere else

In Rathole, the manhole that leads down to Leonards room is bugged, I go to use the manhole and it teleports me to an area with a brahmin Caravan, leaving the area takes me to the overworld near Sedit. I have an older playthrough which I never got far with where Leonards room had no issues for me, and worked fine. I don't really want to start another playthrough as I am afraid it may have the same issue.

Image
This is the area I get teleported to, a little bit downwards are three brahmin caravans lined up diagonally.

Any idea on how to fix this? Thanks in advance.
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1104

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Fri May 19, 2017 10:34 am

Re: [spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere

Hi, I have never encounter this problem before. Can you please upload your save somewhere so I can look into it? Preferebly save right before using the manhole.
<<

Lennythele

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu May 18, 2017 7:09 pm

Post Fri May 19, 2017 12:50 pm

Re: [spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere

Daemon wrote:Hi, I have never encounter this problem before. Can you please upload your save somewhere so I can look into it? Preferebly save right before using the manhole.

Okay, I made a save right before going down the manhole, it should be attached in an archive. Thanks.
SLOT57.7z
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1104

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Fri May 19, 2017 4:35 pm

Re: [spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere

I have no idea why it's acting like this. Have you installed something into Resurretion? What operation system do you use?

There's quick fix for you in the attachment - New save. In it I have teleported you to the basement as that manhole should have. You can see that Leonard isn't there, loot what you need and return back up. You can't go back to the basement after that, you still would be teleported into the desert map again, but you don't need to go there anymore.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
<<

Lennythele

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu May 18, 2017 7:09 pm

Post Fri May 19, 2017 8:55 pm

Re: [spoilers] Leonards room bugged, teleports me somewhere

Daemon wrote:I have no idea why it's acting like this. Have you installed something into Resurretion? What operation system do you use?

There's quick fix for you in the attachment - New save. In it I have teleported you to the basement as that manhole should have. You can see that Leonard isn't there, loot what you need and return back up. You can't go back to the basement after that, you still would be teleported into the desert map again, but you don't need to go there anymore.


Thank you so much for the fix! i'm really happy to continue with Fallout 1.5 and I am very grateful that you took the time to do that :D
As for the questions, I use Windows 10. I have not installed anything into Resurrection, although I do have the Restoration Project for Fallout 2.

Return to Fallout Resurrection - Game Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron