Upřímně Bethesda dělá samé takovéto podřadné a nezajímavé hry. Otevřený svět, sem tam zajímavé místo, ale je to neskutečně prázdné a fádní. Všechno je takové povrchní.
Co se týká Falloutu 3, je to stejné. Musím, ale říci že jakmile jsem asi po 15 minutách hraní vylezl z Vaultu a uviděl ten nádherně vymodelvoaný svět, padnul jsem na prdel. Bylo to vizuální pecka a něco takového jsem ještě ve hře neviděl (V té době,jo?

). Jinak nuda, nuda, šeď, šeď...
Falout: New Vegas je o dost lepší, především jsou v něm zajímavější lokace, postavy a příběh...ale na staré dobré Fallouty to fakt nemá, tak ať nejste zklamaní...
DLC k New Vegas jsou buď nic moc (Kolonisti a nájezdníci mydlící se v kaňonu) nebo nudné (Stará vojenská základna a město, de-facto střílečka kdy jdete z bodu A do bodu B) nebo neskutečně bizarní (Laboratoř plná šílených experimentů).
Tactics nemá moc společného s Falloutem, je to spíše takové akčnější Commandos. Skoro žádné rozhovory, plytký příběh...
Jinak já bych hrál Fallouty v pořadí. 1, Resurrection a 2. Přijde mi to celkem logické.... Např. jak má hráč vědět proč supermutanti melou o Vůdci. Když se Adolf evidentně nevrátil...