FEV virus

Co si myslíte o hře? Chcete se podělit o zajímavé zážitky ze světa Resurrectionu? Také zde můžete nahlásit chybu nebo se poradit s ostatními hráči s řešením úkolů. (Vývojáři vám ale s řešením úkolů příliš radit nebudou, to by bylo moc snadné.) Zde mohou být spoilery!

Moderators: Ratman, Seto, Saruman, feťák8, valcik, NovaRain

Post Reply
Goblin
Accepted
Posts: 25
Joined: Sun Oct 06, 2013 11:20 am

FEV virus

Post by Goblin »

Pochopil jsem správně, že se dá FEV použít jen na Demetereho? Kéž by tak bylo možné to píchnout Vořechovi. Supermutantní pes by byl boží. :D (jenom nevím, co by se na něj dalo použít za sprite, možná barevně upravený párač?)
User avatar
folkon2
Accepted
Posts: 43
Joined: Wed Oct 09, 2013 3:44 pm

Re: FEV virus

Post by folkon2 »

Goblin wrote:Pochopil jsem správně, že se dá FEV použít jen na Demetereho? Kéž by tak bylo možné to píchnout Vořechovi. Supermutantní pes by byl boží. :D (jenom nevím, co by se na něj dalo použít za sprite, možná barevně upravený párač?)
No v mojej hre ani na Demetera nezabral a ani po par mesiacoch, bol som sa naneho pozriet pred koncom hry a stale bol rovnaky :cry:
Aj som rozmyslal ze som si ten virus mal pichnut sam, neskusali ste to niekto ?
User avatar
Smrdutý orangutan
Liked
Posts: 61
Joined: Sat Oct 12, 2013 3:53 pm

Re: FEV virus

Post by Smrdutý orangutan »

Účinky FEV se na Demetrovi neprojeví nikdy. Ale pokud se rozhodneš mu virus píchnout, očekávej o něm zmínku v epilogu hry.

Na nikom jiném jsem virus nezkoušel, ale pokud jsi byl nerozhodný a v Rat Hole nevěděl, na jakou stranu se přidat, pravděpodobně jsi splnil první úkol od každé strany. Při zadání druhého úkolu jsi dostal jed. Ten fungoval jen na osobu, které byl určený. Předpokládám, že s FEV je to stejné.

Edit: Opravené jméno.
Last edited by Smrdutý orangutan on Fri Oct 18, 2013 10:56 am, edited 1 time in total.
Bad motherfucker
User avatar
Daemon
Resurrection team member
Posts: 1179
Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm
Contact:

Re: FEV virus

Post by Daemon »

Je hodně malá dávka, jak Tadeus zmiňuje, takže na Vořechovi bys stejně žádnou změnu nepoznal. A proto se to taky na Demetrovi neprojeví hned.
Post Reply